Maatregelen inzake COVID-19

Maatregelen inzake COVID-19

Wij nemen de volgende maatregelen om verspreiding van het nieuwe coronavirus tegen te gaan.

Deze maatregelen nemen wij ter bescherming van u (en ons team) en volgen de richtlijnen van het RIVM. Ze gelden vanaf 16 maart tot ten minste 6 april 2020.

 

  1. Bestaande afspraken 

Als u een afspraak hebt in onze praktijk, dan kunt gebeld worden om de afspraak aan te passen.  Hoort u niets van ons dan gaat de afspraak gewoon door. Alle klachten waarvoor het niet strikt noodzakelijk is om in de praktijk te komen, handelen wij vanaf nu zo veel mogelijk telefonisch af. Wij zorgen in de planning ervoor dat er niet meer dan 2 mensen in de wachtkamer hoeven te zitten. Kom dus op tijd maar niet veel te vroeg.

2. Bezoek praktijk

We houden de voordeur van de praktijk zo veel mogelijk gesloten. Als u geen afspraak heeft vragen wij u NIET binnen te komen. Als u een afspraak heeft kunt u aanbellen.

3. Bij klachten die mogelijk wijzen op COVID-19

Hebt u klachten van de luchtwegen met of zonder koorts, dan verzoeken wij u de praktijk NIET te betreden maar te bellen naar 070 386 41 48. In verband met de drukte kan het zijn dat de wachttijd langer is dan u van ons gewend bent. Wij vragen u begrip en geduld te hebben.

Bij milde klachten vragen wij u niet te bellen en gewoon thuis te blijven. Voor verdere adviezen kijk op de site van het RIVM  https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

4. Vragen

Bel, maar bezoek de praktijk niet! Hebt u een vraag voor de huisarts neem dan TELEFONISCH contact op.

5. Bloedprikken

Het bloedafname punt is GESLOTEN.

6. Spoedlijn

Zoals gewoonlijk is het telefoonnummer voor spoedgevallen alleen voor direct levensbedreigende situaties.

7. Herhaalmedicatie

Vraag dit aan via de herhaalreceptenlijn onder optie 2. Dit om de drukte aan de telefoon te verminderen. Kom ook hiervoor niet langs!

8. Buiten openingstijden

Smash: 070 346 9669

 

Wij vinden deze situatie ook vervelend maar denken aan ieders veiligheid. Wij hopen op jullie begrip hiervoor.

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Translate »
Call Now Button