Medewerkers

A.B. van Pelt

Sinds 1 januari 2016 ben ik werkzaam in de huisartspraktijk van dr Schouten en afgelopen januari heb ik deze mogen overnemen, wat ik met veel plezier en enthousiasme doe! Na mijn afstuderen als basisarts heb ik een jaar gewerkt op de afdeling spoedeisende hulp, chirurgie en orthopedie. Tijdens mijn huisartsopleiding heb ik me nog extra verdiept in de kindergeneeskunde.
Een goede huisarts zijn betekent voor mij betrokkenheid, een luisterend oor bieden en naar het groter geheel kijken om zo de juiste zorg te leveren.

A.B. van Pelt

Huisarts
Marlieke 600

Aanwezig op de woensdag van 8 tot 5 uur.

M. Klene

Huisarts
L.C. Schouten

Ik ben Lysanne Schouten sinds 2013 doktersassistente. Ik heb hiervoor een opleiding communicatie gedaan aan de Haagse Hogeschool waarna ik de opleiding doktersassistente heb gevolgd. Ik vind het belangrijk om mensen van dienst te kunnen zijn en een luisterend oor te bieden. De combinatie van het persoonlijke contact met mensen en het organisatorische deel van mijn baan geeft mij veel energie en daardoor ga ik elke dag met plezier naar mijn werk. Ik sta graag voor jullie klaar dus kunt u mij altijd bellen voor uw vragen.

L.C. Schouten

Praktijkmanager & Doktersassistente
anisa600

Aanwezig op donderdag van 9 tot 5uur.

A. Mai

POH-somatiek
ALFIYA 600

In 2006 heb ik mijn opleiding Psychologie (MSc) afgerond. Na mijn afstuderen als psycholoog heb ik meerdere jaren gewerkt op de afdeling oncologie en gespecialiseerd in psychosociale hulp bij oncologie. Ik behandel kinderen, jeugdigen en volwassenen met uiteenlopende psychische problemen, waaronder: angst, depressie, rouw, trauma, agressieregulatie problemen, gedragsproblemen en burn-out klachten. De therapeutische oriëntatie is cognitieve gedragstherapie. De therapievorm kan klachtgericht, inzichtgevend, of steunend-structurerend zijn.
Talen: Nederlands, Engels en Russisch.
Aanwezig: Dinsdag en woensdagochtend

A. Lootsma

POH GGZ
berdien 600

Berdien is sinds 1992 diëtiste en heeft meer dan voldoende ervaring. Zij is gespecialiseerd in:

overgewicht bij volwassenen
het koolhydraatbeperkte dieet en het Grip Op Koolhydraten programma
het dieet bij lip- en lymfe-oedeem
eetstoornissen
voedingsadvies bij PCOS of hormonale disbalans
voedingsadvies bij overgangsklachten
Daarbij is zij ook leefstijlcoach, gecertificeerd Powerslim coach en bedrijfsdiëtist.

'Ik help graag zowel individuen als bedrijven om deze doelen te bereiken. Persoonlijk contact, professionaliteit en service staan bij mij hoog in het vaandel'.

B. van Wezel

Diëtiste
J. nieuwenhof

Na een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan als algemeen fysiotherapeut, ben ik medio 2014 begonnen aan mijn masteropleiding Psychosomatische fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Deze opleiding heb ik in juni 2017 afgerond.

In de afgelopen jaren heb ik me verdiept in de psychosomatiek. Ik heb hierbij een visie ontwikkeld waarbij het verband tussen het lichamelijk (soma) en geestelijk (psyche) functioneren van de mens centraal staat. Dit houdt in dat ik zowel de lichamelijke klachten onderzoek als het verhaal achter de klacht.

Werkt op donderdagmiddag in medische centrum corbulo.

J. Nieuwenhof

Fysio Team Voorburg
masha 600

Mahsa is Manueel therapeut en aanwezig op de Maandag-middag (Corbulo), Woensdag-ochtend en Vrijdag-ochtend (H. Hagalaan)

M. Heidarian

Fysio Team Voorburg
Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Translate »
Call Now Button